Доля посмiхнулась!

Виктор Войтенко
Доля посмiхнулась!
Невже?
Весни повернулись?
Авжеж!

Крила подарує
мета!
Тiльки я сумую -
не та...

Друзi всi кепкують
з мене;
не про те мiркують,
але -

що в життi дорожче
за все?
Бiльшiсть каже грошi!
Не все

продається в свiтi -
я рад!
Не дорожче квiтiв
агат!!!