Моя пicня лебедина

Левиа
  Моя пісня лебедина
      ще не співана.
Моя зграя лебедина
      ще у вирію.
Я лебідка білокрила
      зачарована.
І коханням моє серце
      не згорьоване.
Де ж ти милий і коханий,
      мій лебедику?
Кличу я і визираю
       тебе з далеку.
Де коханий забарився
       за туманами?
Я ж чекаю тебе,милий
       і коханий мій.
Тугу серця мого зможе
       лиш розвіяти.
Милосердям і любов`ю
        і надіями.
Мій лебедик,моя доля
         лебединая.
Так жаданна і прекрасна
         і єдиная.
Гой лебедику,мій принце,
          моя доленько.
Ти лети мерщій до мене,
         моє сонечко.
Моя мрія,мої думи
         найпалкішії.
Будем жити і любити
         найвірніше ми.