***

Похититель Молний
Поклич мрію і надію
Світла й вогню
Наша дума,наша пісня
З нею не помру
З ластівками прокидався
Наш загін солдат
Якось важко й дуже тяжко
Шуміла сосна
Бо ми віддали вітчизні
Та родній землі
Наше тіло,нашу силу
За жінок й синів!