Запор жжя

Юлиана Боришполец
Запоріжжя – гарне місто!
Запоріжжя – рідний дім!
Дари його нам на намисто,
Запорізьким дітям всім.
Острів Хортиця – це казка!
Козаки – це наша честь!
І забути про них важко,
Знає це народ увесь.
Запорожці незалежні,
Мають волю і характер,
І можливості безмежні  -
Не страшні їм і теракти!
Не забути й про пороги,
Що зупиняли ворогів.
Які складні пройшов дороги
Народ наш, щоб перемогти!
Запоріжжя – місто славне,
Запоріжжя – це краса!
Запоріжжя краще явно,
Аніж соняшна весна!
«Той не знає України,
Хто на Запоріжжі не бував!»
Ми – серце нашої країни,
Відомий українець так писав.