Боляче..

Юлиана Боришполец
Груди стискаються від болю,
І душа так прагне волі...
Сьогодні їй поталанило,
А мені ж не пощастило.
Та нічого! Все минетья,
Згодом з пам'яті зітреться...
Тебе кохати я й не хочу,
А може хтось нам це наврочив?..
Колись кохалися красиво,
І розмовляли так грайливо...
Тепер й "Привіт" я не кажу, 
Коли повз тебе я іду...
Всі мрії марні і туманні,
Тобі скажу про це востаннє...
Колись кохала я до болю,
Тепер я дуже люблю волю...