Ой, буде пiзно...

Людмила Дзвонок
Ти віруй в ці останні миті!
Для сатанинського створіння
Вже казани всі розігріті -
Не буде грішному спасіння!

Ти чуєш серцем! - Я це бачу
У всіх поставлених питаннях,
Для багатьох так мало значу...
Ти йди до Мене без вагання!

Що діється навколо - видно:
Грабують, б'ють і вимагають.
На тих, хто хоче жити гідно,
Таку брехню все більш здіймають!

Так лине час! Сурмі сурмити
Про те, що день Господній близько!
Ой, буде пізно вже молити
І в ноги поклонятись низько...
                11.07.2011

Стихотворение на украинском языке.

Відгук на вірш Дмитра Степа: http://www.stihi.ru/2011/07/11/5325