Iндивiдуальна фiлософiя

Татьяна Ященко
Буде чи ні;гарно або погано
Це вже для кожного є
Якось індивідуально...

Мовчати чи говорити,плакати чи сміятись
Для кожної людини це
Індивідуально якось..

Не рОботи,не машини,програма-не є нормально,
Бо ми є гомосапіенс;
Тут все індивідуально.

Бути людяним чи жорстоким,
Розуміти інших чи ні.
Це для кожного все по-своєму,і тобі,і мені.

Ритм у кожного свій у середині
і на музику,й на слова.
Відчуваєш його ти серцем.Ні?
Я також індивідуальна.