Nirmanakaya

Марк Закутнев
*****
Хорошо где трудно,
Не сойти б с дороги,
Воскресенье Духа,
Подожди немного…
               
I will go as a Bliss,
Knowledge,
Awareness,
Spirit, Fields

Joy, Happiness,
Love and Bliss
Time To Realize
The Main Things

I Am All

Remember just four
**55*55**

Fifty Five Holy
Fifty Five One

Before Eternity

True reality beyond
of manifestation World

*****
Avalokiteshvara
Padmasambhava
*
Bhavacakra
*
Tanha
Trishna
*
Vajrasattva
om vajrasattva hum
OM Benza Sato Hum
*
OHM A HUM HOH HAM KSHAH MA LA VA RA YA HUM PHAT
*
OM DHRUM SOHA OM AMRITA AYUR DADE SOHA
*
OM AH HUM VAJRA GURU PADMA SIDDHI HUM
*
OM PREM VISHVA MATA HUM HUM PHAT
*
OM VAJRAPANI HUM PHAT
*
OM MANI PADME HUM
*
Vairocana
Vajradhara
Amitabha
Tathagata
Bodhisattva
*
Kalachakra
Vajrayana
Dzogchen
Nisarga Yoga
*
Vyakti-Vyakta-Avyakta
Sat-Chit-Ananda Swaroopa
Saguna Nirguna Para Brahman
*
Turiyatita-Avadhuta
Jivanmukta
*
Natural selection
*
Self-knowing wisdom
*
You must live aware
*
Different levels of consciousness
*
Existence is the cure for ignorance
*
All concepts are deceit
The truth is in the heart
*
Address your consciousness
As a creative God
*
Only that's matters in existence
*
The main klesha is ignorance of one's true Buddha nature
*
Namo Amitabhaya Buddhaya
Namo Amitabhaya Tathagataya