***

Виталий Дагаев
                Ой, літа мої, літа,
                Літа молодії –
                Не давали мені спати
                Про кохання мрії.

                Ой, літа мої, літа,
                Гарячі жіночі –
                Як кохала миленького
                І вдень, і щоночі.
               
                Ой, літа мої, літа –
                Вже онуків маю.
                Та ще свого старенького
                Іноді кохаю.

                Ой, літа мої, літа,
                Швидко час минає.
                За що милого кохала –
                Трясця його знає!