Страсть

Странница Востока
Красимир Георгиев
 СТРАСТ
© Copyright: Красимир Георгиев, 2011
 Свидетельство о публикации №11106013941



 Дива любов върлува по пътищата на мозъка ми.
 Дива страст тялото ми е обладала.
 Любовта направлява душата ми,
 но страстта направлява тялото ми.


==============================

 
Странница Востока

 во мне бушует страстная любовь
 и плоть моя желает обладанья
 сознанье просит встречи вновь и вновь,
 а тело - нежного лобзанья...