трiолет 2

Василь Ганжар
Даремно  не  гордуй  словами,
В  життi їx   силу     докажи,
Ту, що  трощить  залiзнi  брами.
Даремно  не  гордуй   словами.
Слова,  то  ж   грiзний  вал   цунамi,
Як  хлинуть, аж   земля   дрижить.
Даремно   не   гордуй   словами,
В життi  їx  силу   докажи.