Капки акварел-29. Танго

Борис Калинов
Пламват…
Насищат с музика
нощта
една китара
и акордеон,
които страстно
се прегръщат.
Мелодията…
Тя
Душите им
събира
във едно…
Да!
Тук Любовта
танцува!
Хармонията
гали и
отсича всеки тон…
И стъпките
на страстното
Танго
диктува…

Б.Калинов
30.07.2011г.
Пловдив
Художник: Уйлям Хаенраетс