мой киев

Анега
 Києве мій (до участі у конкурсі)

Славетному Кию співаємо оду,
Що місто князів на Дніпрі збудував!
Велику столицю на благо народу -
Творінням якої всі землі з’єднав.

Києве мій – ти  вільній  країни перлина
Києве мій – ти серце моє і життя!
Тобою пишається вся Україна
І слава ніколи не згасне твоя!

У смутну годину, душевну тривогу
Софія окутає місто добром.
Архангел Михайло прийде на підмогу
І Київ – святиню закриє крилом!

Києве мій – ти  вільній  країни перлина
Києве мій – ти серце моє і життя!
Тобою пишається вся Україна
І слава ніколи не згасне твоя!

І Ольги проміння над містом засяють
Хрещатик, Поділ та Шулявку торкнуть.
І пісню кияни з Дніпром  заспівають -
І квіти кохання в душі розквітуть!