Кому молемось?

Соня Ливерпуль
А ви знаєте, кому Бог молиться ?
Про що просить ?
Чи перемагає, чи просто бореться ?
Яку Він піжаму носить ?

Мене ще стає, щоб не жалітися.
Я просто просила "Бережи"
Може, лиш звикла за тебе молитися.
І гострити ножі.