Why Do You Close Your Eyes?

Андрей Раппенок Пленник Иллюзий
Your eyes were shined so bright
When we are knew love known
Each others, My Dear Own.
It must be Love all right.
 
When catches us the Dawn
Of after sleepless night
Of lovin' gettin' on,
Your eyes so full of light!
 
You are the girl whos glow.
Those our dates were nice.
But yet still I don't know, –
Why do you close your eyes
When you are makin' love
By under or above?
 
                Андрей Rappenok ~ 2004