на майданi незалежностi

Владимир Бородин 5
Що ти куме тут стоїшь?
Рот розкрив а не кричишь,

Незалежності хочУ,
Та її ніде не бачу,
от тому я й не кричу,

Що ти голову морочишь?
ТО й бери якщо ти хочешь,
Тут нікого вже нема,
Мабудь ти стоїшь дарма!!!