Капки акварел-30. Само сън

Борис Калинов
Много…
Много преди
градът
да се събуди
и вятърно
да се затича
по горещи
друми,
със затворени
очи
се чудя…
Кое бе онова
момиче,
дето тихичко
в ухото ми
прошепна
две
галещи думи?
Сега…
Сега със сигурност
ще се събудя…

Б.Калинов
03.08.2011г
Пловдив
Художник: Стив Ханкс