Спогад

Николь Декабрин
...І не помітно як спливають роки
Моє кохання бавиться життям.
Я досі чую твої швидкі кроки
І той осінній вальс,котрий мені ти грав.


І кожен раз,коли дивлюсь на зорі,
В них бачу відблисок твоїх очей.
І всі думки мої до тебе линуть,
Окутавшись в симфонію ночей...


Так.Не помітно,як минають роки
Коханням вже не стримати життя.
Я дякую тобі за ніжний спогад,
Але,на жаль,назад немає вороття...
                май 2008г.