Масажер

Владимир Бородин 5
Люблю глядіти телевізор.
коли показують кіно.
Як масажирує дівчина,
Своє оголене стегно.

Були думки у перші тижні,
Коли екран очима жер.
Продати дачу і машину.
Й собі купити масажер.

І все було б не так погано,
Коли б я худнути не став.
А масажер с тими стегнами.
Кажуть ще декого дістав.

Якби нас помінять місцями,
То може схудла б і вона.
Коли б все бачила з екрану,
Мої оголені стегна.

Не їв не спав останні тижні,
Все стежив я за тим кіно.
Не витримав мій телевізор.
Та й запалав на все вікно.

Його вогонь я загасив.
А свій ніяк не можу.
Бо кепcько я ночами сплю.
За що мені цю кару БОЖУ?