Кефiр i нежить

Анастасия Салмина
В наметі - ліжко, я, кефір і нежить,
Мурашка утопилася в кефір.
А ти спитай, чи це мене бентежить?
Хвороба смокче сили, як вампір.

В наметі вечір впав в калюжу ночі,
Але незмінна суть мого буття...
Іще ковток і я - заплющу очі.
Кефір і нежить. Соплі і життя.