терцiя серця

Татьяна Квашенко
Шукаючи собі серцевий еквівалент,
розмінююсь, дрібню я ціле
думками вщент.

Зірковими передчуттями, врізнобіч,
як небо, я розкидуюсь віршАми
в серпневу ніч.

Та втрьох зі мною живуть прохання:
- стій, ані руш!, валентність серця;  чи так:
- зростай-но!, в сполуках душ.