***

Лисья Нора
І встала зранку
І тихо пройшла на кухню
Розлила на коліно заварку
І дмухала, поки біль не стухне
Так само тихо розбила чашку
По битому склу провела рукою
Мила моя, важко
Плисти за водою?
І ніякий же ти не воїн
Не зав'язуй на шиї вузлів
Не латай забоїн
Молитвослів
Не хворій ідеями Чегевари
Ікс хромосоми уже не ті
Краще молись до Вари
Вона приведе до путі

І тихо стіну підперла
І істина поруч сіла
А те, що ти ще не вмерла -
Вибач.я не хотіла