Володар лiсу

Бобошко Елена
володар лісу
хазяїн морів
забери мене звідси
туди, де гримить грім

потанцюй зі мною
віддайся мені
літньої ночі
ми будем одні

віддай мені серце
непотрібне тобі
князю розпусти
володарю снів