Не гарантiя

Бобошко Елена
краса - не гарантія
тіло - не гарантія
життя - не гарантія
життя.......

праця - не гарантія
страждання - не гарантія
розум - не гарантія
розум......

довіра - не гарантія
чесність - не гарантія
дружба - не гарантія
дружба......

цілунок - не гарантія
секс - не гарантія
кохання - не гарантія
кохання......

турбота - не гарантія
тепло - не гарантія
я - не гарантія
я............................