Тiльки раз

Бобошко Елена
вона розквітне тільки раз...
спробуй, щоб вона розквітла
в твоїх руках...
ця чарівна квітка,
ця безжальна квітка,
ця пахуча тендітна
тільки раз...
в твоїх руках в твоїх очах...
в твоїх устах...

зірви її, розтопчи її,
покинь її,  зламай,
стисни в долонях...
викинь....забувай!

вона розквітне тільки раз...
в тобі для тебе... не спиняй...
жагучий сік краси і болю по росі...
тьмяніє небо тільки раз
знайди і не пускай!....
тільки раз...
тільки раз...
тільки раз...
тільки раз...
тільки раз...