Коли боляче

Бобошко Елена
КОЛИ БОЛЯЧЕ
коли боляче,
не одразу розумієш,
щось кидають в обличчя,
кров тече........

бите шкло надії,
скаліченої щастям...
чи просто гострий лід
твоїх очей...
а кров тече...

лід залишить шрами,
а шкло вросте колючим дротом.
крізь посмішку постійно
кров тече.....
а кров тече...
____________________