***

Бобошко Елена
МРІЇ
Мої мрії – то просто мастурбація мізку.
Хвилини насолоди, перерваний кайф.
Жорстока реальність на стику зневіри.
Покинуте пекло, недозволений рай.

Мої мрії – то просто мастурбація серця.
Холодна пустеля в безодні очей.
Кроки долі – мов жмені жагучого перцю.
Тільки слід на щоці від незімкнених вуст