ДякуЮ

Троеточие Песенник
1. Дякую тобі за те, що
ти мене піснями пестиш
і очима без причини
ти мене, свого мужчину,
поїдаєш без зупину.

2. Дякую тобі сьогодні,
за слова, що завжди модні.
За світлини, де очима
ти мене, свого мужчину,
розціловуєш у спину.

3. Дякую тобі тому, що
ти повітря нетямуще.
І причини швидкоплинні
змінюються щохвилини.
І з тобою я неначе з глини.

4. Дякую тобі сердешно
за твоє чуття по-перше.
А по-друге, за напругу
десь між ребер, там, у грудях.
Знали б ми, що так воно все буде.


http://vkontakte.ru/club24762701 - песня в группе