Инна Приходько

Киевские Поэты
Моя страница:  http://www.stihi.ru/avtor/sergon1

Ковальчук Инна Георгиевна, на Стихире Инна Приходько (девичья), т.к. Инна Ковальчук там уже есть.
Коренная киевлянка, закончила КГУ им. Шевченко, филфак, русский язык и литература, украинско-английскую спецшколу, музыкальную школу по классу скрипки.
Всю жизнь работаю в области международных связей, сейчас – в Почетном Консульстве Республики Чили в Украине. Имею дочь.

.******************************************************
Сказав колись пророк...

Сказав колись пророк: "Все - суєта суєт".
Все визначено: час, мета, причини, доля,
Для кожного якась непереборна воля
Готує назавжди усталений букет.

Ще згадують Едем зажурені квітки,
У безлічі питань переплелись букети,
І Клото, ця стара однолітка планети,
Пряде з отих клубків нові й нові нитки.

У визначений час, коли, здається, смерть
Занесла над чолом свою страшну печатку -
Впіймати нитку ту й почати все спочатку,
І закрутити знов одвічну круговерть.

В тій круговерті все нізвідки не прийде,
І, попри всі слова, не дінеться нікуди.
Отак було завжди, і так довіку буде,
Між нескінченних як, коли, чому і де.

Серед лихих думок кажу собі:"Затям,
Тим, що живеш, уже ти є обранець долі".
Казав колись пророк: "Усе у Божій волі,
Все суєта суєт". Та зветься це - Життям.

******************************************************
Дитя

Моє дитя, незоранеє поле,
Незаймано-яскрава доле,
Як вберегти тебе від лихоліть?
Таке мале і безпорадно кволе -
Чи досить сил навчити, захистить?

Моя кохана Всесвіту частинка,
Прозоро-ніжна вранішня росинка,
Така тендітна і така жива!
Якою станеш ти, моя дитинко,
Коли надвечір півник проспіва?

Чи вистачить тобі тієї сили,
Щоби вітри шалені не скосили
В оці буремні та гіркі часи?
Щоб до небес ніколи не злетіли
Серед волань і рідні голоси!

Моє дитя, незлічена тривога,
Не збита і не сходжена дорога,
Як вберегти тебе від лихоліть?
До днів, як станеш ти на рівні ноги,
Дай мені, Боже праведний, дожить!
 
******************************************************
Контакты:
inkoval@ukr.net
067 280 70 94