Засинай

Соня Ливерпуль
Немає нікого тут,
І ти вся на моїй долоні.
Ми чекаємо на великий суд
В холодному лоні.

Засинай,
Не бійся, моя кохана.
Там на тебе чекає рай.
А для мене готують догану.

Декламуєш промову,
збираєш речі в довгу путь.
"Не забудь українську мову!"
А мене вже ждуть.