Сонце плескалось в морi... Золото Листвы. Солнце

Мастер Степанов
          Солнце купалось в море...
"Солнце купалось в море,от наслажденья млея.
 В пенных волнах качалось рыбкою золотой.
 Те выгибались томно, словно кошачьи спины.
 И языком шершавым берег лизал прибой.

 Небо лазурной синью переливалось в море.
 Только у горизонта встали сплошной стеной
 Словно из ваты белой облачные барашки.
 Их ветерок-проказник выгнал на водопой.

 Над побережьем сочно плыл аромат магнолий.
 Резали чайки воздух,словно  большой пирог.
 И, навевая дрёму, крался на мягких лапах
 вечер...,
      а мир кружился в танце,
                сбивая с ног."
                Золото Листвы http://stihi.ru/2010/03/22/6981
          Сонце плескалось в морi...
Сонце плескалось в морі, від насолоди мліло.
В пінних хвилях гойдалось, рибка мов золота.
Ті вигиналися млосно, наче котячі спини.
І язиком шерехатим берег прибій лизав .

Небо блакитною синню переливалось у море.
Лише на обрії стали, як та суцільна стіна.
Буцім з білої вати хмарні кудлаті баранці.
Їх вітерець-пустун на водопій виганяв.

Над узбережжям п'янко плив аромат магнолій.
Різали чайки повітря, ніби великий пиріг.
Крався на м'яких лапах, і навівав дрімоту
вечір ...,
      а світ кружляв у танці,
                збиваючи з ніг.