Кохати смерть

Бобошко Елена
Не кохай мене так щиро
В мене ще є кого кохати
Я кохаю смерть поки вона живе в мені
Я кохаю смерть, поки вона ще є на землі

Вона говорить в мені
Вона мовчить в мені

Ти не бачиш мене справжню за її тінню
Нічого не можна змінити…
Не підходь до мене – ти підходиш до неї
Не цілуй мене – ти цілуєш її

Вона говорить в мені
Вона мовчить в мені

Але я тебе так хочу, разом із нею
Ти кладеш мене на ліжко – вона ворушиться в мені
Тобі її не подолати
Ми з нею вдвох в стократ сильніші…

Любчику, залишишся на ніч?

Вона говорить в мені
Вона мовчить в мені