Самотнiсть

Анастасия Салмина
Блукаю все ярами,
Степи. Високотрав'я.
А серце б'є тамтамом,
Як вперше - так востаннє.
 
Печаль тече повільно,
Потоком світло-сірим...
Я придивляюсь пильно,
Але очам не вірю.
 
Блукаю все ярами,
Тікаю і шукаю
Поріг тієї брами,
Де не побачу Раю.
 
Хтось ніжиться на морі,
А я й хижак, і жертва,
І беззмістовно хвора,
І нез'ясовно мертва.