071. Ночная Молитва

Альберт Васильевич
Господи!
Спаси...
Сохрани...
Помилуй...

Спаси, Сохрани
И Помилуй
Мою Душу Грешую,
Души Грешные...

Стою пред Тобою, Боже,
На коленях,

Ибо, Мы
Никогда
Никого
Не Продавали,
Не Предавали.

Прости нас, БОЖЕ.