Пропиём дывэса, сыр гаспря...

Исроэл Некрасов
***

Пропиём дывэса, сыр гаспря,
Нашадём, дылыно мэ, екх лав.
Пир скаминд розурнянпэ патря,
Ракирэна, а мэ на патяв.

Мангэ саекх, со манса явэл,
Забистрав, со амэнса явья,
Нэ патяв, со зракхэл о Дэвэл
И кхэрэ, и дрэ чюжа пхувья.