One Just

Андрей Раппенок Пленник Иллюзий
One just look eyes to eyes
Like a Bolt from the Blue
Has put Me by surprise.
Eyes that melted the ice
Made me fall in love you.
 
Like since I saw you last
Still I'm sad and so hard.
Time that still has no past.
Eyes to eyes — like that must
Have been broken My Heart. 
 
 — Пленник Иллюзий —
                (Андрей Rappenok) 

На Стих Мной была написана Музыка в стиле Reggea. Послушать в Авторском исполнении можно по одной из ссылок: