Капки акварел-31. Усещане за есен

Борис Калинов
Очакват я листата,
готови вече
за това…
На Вятъра
прошепват:
Сбогом,
сбогом лято…

***
Последни
бели облачета
плуват
по Марица.
И тя очаква
Есента…
С нейната
дъждовна
ръченица.

***
Тя винаги
идва
с богата
премяна,
която
Родопа
много обича…
В златни
шевици
красиво изтъкана
се кипри.
И знае, че много…
Много и’ прилича!

Б.Калинов
30.08. 2011г.
Пловдив
Художник: Н. Михайлин