дерьмократия - 2 укр

Скородзиевский
вам що, так важко
визнавати свої помилки?
це все депутати!
це влада! - бухим волати.
це влада нам все життя руйнує,
це влада нас ніколи не чує,
це влада, збудована на мандатах,
це влада, що має дозвіл вбивати!
це влада?
а звідки в них дозвіл, чи ти не скажеш?
Чи це не кров на твоїх долонях,
чи це не ти вдягаєш щоранку кайдани,
чи це не ти, все життя залежний,
чи це не ти не даєш собі ради?

=======================
влада належить народу,
над матір'ю Україною.
та чи винувата мати,
що в неї дитя дурнувате?

вам що, так важко визнавати свої помилки?
чи може важко визнати вам поразку?
вам має бути соромно, що ще пишуть ТАКІ вірші,
але зранку вам знов на роботу, лизати сраку