До юв лею незалежност Укра ни!

Екатерина Синько
Матінко єдина, Україно!
Ти наче квітка, що цвіте в гаю!
З тобою мила навіть зла година,
Плекатиму завжди красу твою!

Співай мені, як ненька колискову,
Я слухатиму голос ніжний твій!
Співай, співай – душа радіє знову!
І воля до життя палає в ній!

Крізь терни довго йшла ти до свободи,
Не раз на краю прірви вже була.
За все це величезну нагороду –
Країни незалежність здобула!

Вітаю тебе, рідна Україно!
Вже 20 років самостійні ми!
Пишаюся тобою, Батьківщино!
Найкращі побажання ти прийми!

В багатстві хай живе народ, у щасті,
Родину кожну – береже Господь.
А все погане, війни і напасті
Нехай тікають з України геть!

Рости і розвивайся, Батьківщино!
Відстоюй своє місце на Землі!
Тебе не зраджу я ні на хвилину!
Живи у злагоді, у мирі і теплі!