Вихiд iз оману

Людмила Дзвонок
ПосИджу в зАкутку, на самоті,
ЩобИ почути голос незрадливий,
З яким  у сьогоденному житті
Знаходжу місце, де є Божі зливи.

Дощі Його хай омивають шлях,
Який веде із темряви до світла,
Щоби змогла отримати я дах,
Де посмішка людей завжди привітна.

ПосИджу в зАкутку, на самоті,
Рядками Слово Боже перегляну.
Воно таке потрібне у житті,
Бо всіх людей виводить із оману.
                05.09.2011

Стихотворение на украинском языке.

Картина из Яндекса.