Ангел

Соня Ливерпуль
Я казала, я точно колись казала
(І ці слова текли моїми жилами),
Що Ангелом я собі уявляла
Високого хлопця з масивними крилами.

Та відкрив мені хтось, мабуть з потойбічних сил:
"Так сталося, так довелося.
У Ангела зовсім немає крил,
Лиш карі очі й руде волосся."