На УкраiHI

Владимир Бородин 5
На Україні осінь золота,
А в Лондоні іще триває літо,
Хоч вже частіше холод потяга,
Не можу зосередитись,зігрітись

Та й хто зігріє в чужині мене,
Пробудить арфу серця в цьому краї?
Бешкетник, вітер хмари он жене,
Вуаллю туги спогад навіває,

Ганна