Дед Панас

Съргъй Писатель-И-Поэт
Хвалєбная пістня Діду Панасу

Оточили нєгодяї*
Та зустрів Діда Панаса

Нєгодяєв поб'ємо
Тумаков їм надамо!

Не життя тепер, а свято!
ОТАКА   :-НЯ,   МАЛЯТА!

*************
*Нєгодяй - лiтературно!
Хоч, нi Пушкiн, нi Тарас -
Я у вiршах - Бiс.культурний...
То ж хай живе Дiдусь Панас!