Каламбур на беларускай мове - 5

Леонид Ганчаров
Каламбур футбольнага мяча

Ад Iвана - да ЯГОРА,
Лупяць злева, лупяць СПРАВА.
Не магу адчуць Я  ГОРА,
Бо мая такая СПРАВА.
***

Каламбур футбольного мяча


От Ивана - к Егору,
Бьют слева, бьют справа.
Не могу почувствовать я горя,
Ведь моё такое дело.