Жабячий концерт

Лина Биленька
   Жаб"ячий концерт

 Чотири жабки навесні
 Пісні співали голосні:

 - Ква-квартет -
 Чотири жабки,
 В нас зелені
 Спинки й лапки.
 Ми не квапимось
 Нікуди,
 Ква-комашок
 Торба буде.
 Ква-комашки,
 Де лісок, -
 Гарний стане
 Голосок.
 Ква-комарики -
 З болота:
 Щоайвищу
 Візьмем ноту.
 Ква-ква-ква
 Та ще раз ква.
 Кум-кум-кум
 Та у ставку.
 Ми музики
 Превеликі,
 Наш концерт
 Многоязикій:
 Тут і флейта,
 І тромбон,
 Є альти
 І саксофон.
 І скрипки,
 І скрипочки,
 Аж порвалися
 Смички...
 Тож послуйте нас,
 Діти.
 Ми всю весну
 І все літо
 Будем вам концерт
 Давати,
 Вас хороших,
 Звеселяти.

 Чотири жабки навесні
 Пісні співали голосні...