переходи

Анка Ем
*віртуальному другу,
до якого поїду в гості. і байдуже, що це в іншому місті*

У брудних місцевих переходах, могли б збирать на білет кошти, бо я хочу тебе бачити, задовбала лиш віртуальна пошта.

З капелюхами грошей сиділи б, та в моєму районі, нажаль, переходів не існує, тож я готова зламати собі ребра, за те, що так за тобою сумую.