Небилици мишки 7

Лина Биленька
          7

 На Землю летимо - додому.
 Ми обійшлись без космодрому.
 Бо в нас є все: і Диво-Змій,
 І Плед, і Килим-чародій.

 Вони без жодної пригоди
 Домчать до рідної господи.
 Погляньте, справді, так і є -
 Вже й прибули в село моє!

 Яке то щастя - знову разом!
 Зустріли нас чудовим джазом,
 Піснями, танцями до втоми.
 Ми знову дома! Знову дома!

 Перлина Бризова - музична -
 Мелодію заграла звично,
 А срібнобокий Ланцюжок
 Воркує, наче голубок.

 Бокали золоті тим часом
 Самі наповнилися квасом.
 Кавун, Банани, Ананас
 Всіх пригощають водночас

 Камінчики морські коштовні
 Бринять, ентузіазму повні,
 Блискочуть, наче ті сонця.
 От і скінчилась казка ця.