Еркiн ыз

Cлава Чаво-Зайцев
Ол жолда д;ниеге келдi, о;ан т;сек ш;п болды
Оны сонда ;айтып келу ;шiн б;дан ж;рдi
О;ан жел с;здi; еркiн махаббаты сыбырлайды
Т;н та;ерте;ге дейiн алауы ;ажайып к;ркемен жасырып жылытады.

Ж;лдызды ша; оны; Шаштарында;ы ;уелермен отырады
От к;здердi; ;ара ;алай т;;;иы;тарында ша;ылысады
Са;ат;а жарты т;н ай шы;ында су;а т;седi
СНОда ж;не тiптi ;оз;алыс, бостанды; б;р жерде…

Сен ;азiр сенi; алыс жолы; -
Тыныш жарты т;н са;ат;а еске т;сiре от ;алай сен
Шексiз алыс жерлерде - сен кiмдiкi ендiсi;
Та;дыр;а барлы; осы ма;айда ж;не к;бiрек жо;алды сенбе.

Тек ;ана жел суы; т;нде ;шкен алау д;рлiктiрiп ;рлейдi
Ж;лдызды та;дай ;ажайып жарты т;н хорды жылтылдайды…