В руках розпяття...

Юлия Холод 2
*     *     *
В руках розп’ятя,
В душі сум’яття,
Від поцілунків вуста в багатті.

Прости, Ісусе,
Що я сміюся,
Що на півкроці не зупинюся.

Що я урвала,
Чого не мала
І доторкатись. І не віддАла.

Грішу,  я знаю.
Але не каюсь,
Не покидаю, не відрікаюсь.

Що в нічку сиву
Відкрила диво.
Прости, Ісусе,  що я щаслива…

                11.09.10