кохання

Фиорелла
Таке безмежне і таке болюче,
таке тендітне і таке моє.
Воно як океан несе на кручі,
А потім роздирає надвоє.
Таке близьке, проникливе кохання,
Самотній парусник надій.
І лиш одне єдине забажання-
Щоб ти завжди був тільки мій